Back to Basics Online Kooklessen

Via het Soul Academy Online platform krijg je toegang tot tal van podcasts, filmpjes, teksten en achtergrondinformatie, de filosofie over vegetarisch/plantaardig koken en minstens 70 recepten om onmiddellijk mee aan de slag te gaan.

Meer dan lekkere recepten, deel ik ook het hoe en waarom uit onze keuken. Zo kan je makkelijker gezond eten en variatie brengen in je recepten.

Hoe ziet de opbouw van de lessen eruit per week?

1. Inleidende les

Wat halen we in onze keuken + evt boodschappenlijstje

Principes en filosofie

2. Groenten

3. Granen

4. Bonen en peulvruchten

5. Pickles/geperste salades en zeewier

6. Tussendoor snacks, afwerking, dressings en sausjes

7. Zoet

8. Ontbijten

9. Hoe breng je balans? Samenstelling en menuplan

Verder is er een besloten facebookgroep waar je met vragen terecht kan maar ook mensen kan ontmoeten om online of zelfs live-inspiratie mee op te doen.

Aan het einde van de cursus is er 1 Live-vragenmoment waar je met je vragen terecht kan!

Inschrijven kan tem 30 april 2019, 16u. Na inschrijving krijg je een bevestiging, toegang tot de facebookgroep en op 1 mei ‘s ochtends, krijg je aan de hand van een unieke code je inloggegevens voor de website.

Telkens op woensdag 10u is er een nieuwe les beschikbaar. Startend op 1 mei. Je kan de lessen week per week bekijken, de podcasts bijvoorbeeld onderweg of tijdens een wandeling beluisteren. En achteraf kan je opnieuw de inspiratie zoeken in de database. De lessen, filmpjes, podcasts,… zijn op eender welk moment te raadplegen en ze  blijven een jaar toegankelijk. Je hoeft dus op woensdag niet per sé in te loggen.

De lessen lopen van 1 mei tem 26 juni 2019. De prijs is 150 euro voor het hele pakket.

Krijg je er ook zin in?

Inschrijven kan via deze link!

Vul je gegevens in, vervolmaak de betaling en we ontmoeten elkaar op 1 mei!