Sta in je kracht en (her)ontdek je levensvreugde!

22-25/9 (ORVAL)

Contact maken met je eigen gevoelens en noden, verstillen, bewegen en opladen in de natuur. 

Hoe kun je energie voor jou laten werken?
Hoe kun je je totale kracht en vermogen gebruiken?
Waar zit de universele levensenergie in je lichaam en hoe kan je die vrij laten stromen?

Door een beter inzicht te krijgen in je eigen lichaam, maar ook in energie en hoe dat werkt, leer je om (terug) in je kracht te staan.
In eerste instantie leer je hoe je jezelf kan zuiveren en hoe je minder vervuild geraakt.
Daarnaast leer je om beter te aarden en te begrenzen. Voelen en leren aangeven waar je grenzen liggen en als er energielekken zijn, leer je hoe je die kan dichten.
Verder leer je in deze workshop wat voedend voor je is op verschillende niveau’s zodat je helemaal in je kracht kan staan, meer energie hebt, meer zelfvertrouwen, levensvreugde en levenslust.

Je gezondheid is niet louter fysiek, we gaan dit kaderen binnen het emotionele, mentale maar ook het spirituele. Een holistisch kader.
Naast zuivere voeding, meditatie- en ademhalingsoefeningen, oefeningen in de natuur, leer je ook technieken aan om te reinigen en te zegenen, leer je je verbinden met je eigen kern en met universele energievelden, krijg je ook een inzicht in hoe je je atmosfeer in je huis en op de werkvloer kan zuiveren. Hoe je positieve energie kan creëren die je gelukkiger en succesvoller kan maken.

Deze workshop is bedoeld voor mensen die ervaren dat ze in hun eigen leven leeglopen of meetrillen in hun relaties of in hun werk.
Verwacht je aan contact maken met je eigen gevoelens en noden, je hartenergie. Verwacht je aan verstilling en beweging, middenin de prachtige natuur.
Je keert meer gereinigd en opgeladen naar huis, met praktische werkvormen en tips om niet meer leeg te lopen. 

Hoe ziet een dag eruit?
7u30 – 8u30 Zacht ontwaken/ademhalingsoefeningen/meditatie
8u30 – 9u30 ontbijt
10u – 12u30 ochtendsessie
12u30 – 13u15 middagmaal
13u15 – 15u30 rust
15u30 -18u30 namiddagoefening
18u30 – 19u30 avondmaal
20u – 21u30 avondinspiratie

Minimum 8 personen, maximum 16 personen.

Meer info

Prijs 450€ inclusief volpension verblijf (100% bio en vegetarisch) in vierpersoonskamer.
Eén- of tweepersoonskamer: + 78 euro.

Kortingen voor vroege betaling, jongeren en mensen met een vervangingsinkomen: https://owc.be/inschrijving-en-afspraken. Lees meer over Sta in je kracht en (her)ontdek je levensvreugde!

Lesgeefster Tine Tomme (Scheldewindeke)

Biografie

Ik ben Tine Tomme (°1980) en ik ben onder meer de bezielster en oprichtster van De Avalonhoeve, Soul Academy en Tines Soulfood.

Tijdens mijn studies psychologie raakte ik gepassioneerd door het koken. En meer nog, door biologisch en vegetarisch koken. En hoe meer ik kookte, hoe nieuwsgieriger ik werd naar het kweken van de groenten, en mijn hart ging van langs om meer uit naar het bioboeren. Ik verdiepte me uiteindelijk in permacultuur. Maar stilletjes aan begon mijn hart ook terug uit te gaan naar mensen. Naar het verbinden van mensen en werken met mensen. Ik ga veel meer in het voelen, onder meer door lichaamswerk.

Er is zo’n enorme rijkdom aan vanalles tegenwoordig. Maar wat ik het meeste mis, zijn de warme hartsverbindingen. Het diepere voelen en delen. De passie en het buikgevoel, die je elke dag opnieuw doen barsten van de goesting, voor jezelf, je job, je relatie, het leven. Bezieling.

En daar zet ik me met ontzettend veel vreugde voor in!